Bahan-bahan
-
300 g Chicken fillet, cubed
-
200 g Kuntum bunga brokoli
-
180 g Labu, didadu
-
30 g Bawang putih, dihiris
-
1 sudu teh Knorr Kiub Pati Ayam
-
½ sudu besar Madu
-
2 sudu besar Minyak masak
Untuk perapan
-
1 sudu teh Knorr Kiub Pati Ayam
-
1 1 sudu teh Minyak bijan
-
1 1 sudu teh Kicap cair
Langkah-langkah
1
Perap ayam selama 30 minit.
2
Panaskan minyak di dalam kuali, goreng bawang putih sehingga rangup dan ketepikan.
3
Masukkan labu dan goreng selama 1-2 minit. Kemudian, masukkan ayam dan goreng selama 1 minit. Akhirnya, masukkan semua bahan-bahan yang lain ke dalam dan goreng sehingga brokoli masak sepenuhnya. Taburkan bawang putih di atas dan hidangkan panas.